مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

هم‌دردی استقلال با پرسپولیس!| کالدرون و استراماچونی در کنار هم

  • کد خبر: ۷۳۸۶۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۵
هم‌دردی استقلال با پرسپولیس!| کالدرون و استراماچونی در کنار هم
استراماچونی هم مانند کالدرون در آستانه محروم‌کردن قطعی آبی‌هاست و مشخص نیست آینده چقدر برای دو تیم استقلال و پرسپولیس با این پرونده‌های سنگین سیاه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرونده سرمربی پیشین استقلال در آستانه وارد‌شدن به مرحله خطرناکی است و در‌صورتی‌که مسئولان این باشگاه نتوانند به تعهدات خود عمل کنند، محرومیت و کسر امتیاز، شاگردان مجیدی را تهدید خواهد کرد. استراماچونی برنده یک پرونده جنجالی از استقلال شد و توانست به ازای کمتر از نیم‌فصل حضور در این تیم، به‌اندازه ۲ فصل آبی‌ها را بدهکار کند و رأی خود را هم از کمیته انضباطی فیفا دریافت نماید.

 

استقلالی‌ها این رأی را در دادگاه عالی ورزش نیز به چالش کشیدند، اما بدیهی است که احتمال شکسته‌شدن این رأی در CAS بسیار پایین است و در آینده نه‌چندان‌دور برای باشگاه استقلال در‌این‌خصوص ضرب‌الاجل تعیین می‌شود. مطالبات استراماچونی و دستیارانش از استقلال بدون محاسبه سود روزشمار سالانه ۵درصد، معادل یک‌میلیون و ۴۰۰‌هزار یورو است که ممکن است این مطالبات تا یک‌و‌نیم‌میلیون یورو نیز افزایش یابد.

 

این مبلغ، هزینه ۲ فصل قرارداد استراماچونی با استقلال بود و آبی‌ها در‌حالی باید این مبلغ را به وی پرداخت کنند که فقط ۱۳ هفته از او استفاده کردند. یک حساب حدودی نشان می‌دهد که در صورت صادر‌شدن رأی نهایی با قیمت یورو فعلی استقلال باید حدود ۴۵‌میلیارد تومان به این مرد ایتالیایی پرداخت کند. شنیده می‌شود سرمربی سابق آبی‌پوشان قصد ندارد به‌هیچ‌وجه بر سر مبلغ و نحوه دریافت مطالباتش از باشگاه استقلال کوتاه بیاید و مترصد آن است که در فرصتی که پس از تأیید این رأی در CAS از طریق فیفا به‌عنوان ضرب‌العجل اعلام می‌شود، تمام مطالبات خود را همراه با سود روزشمار آن دریافت کند.

 

بدیهی است در‌صورتی‌که باشگاه استقلال نتواند این مطالبات را در موعد مقرر پرداخت کند، اولین اقدام فیفا بستن پنجره نقل‌و‌انتقالات و دومین اقدام نیز کسر امتیاز خواهد بود. باشگاه استقلال درحالی با این خطر بزرگ مواجه است که باشگاه رقیب هم به‌خاطر پرداخت‌نکردن مطالبات کالدرون، وضعیتی مشابه دارد و در‌صورتی‌که نتواند مطالبات او را پرداخت کند، با محرومیت و کسر امتیاز مواجه خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->